Hairextensions

Ik werk met Balmain & So-Cap.

Eerst wordt uw haarkleur bepaald aan de hand van een kleurenring. Ik doe meestal twee à drie tinten in het haar om een natuurlijk effect te creëren.

Afhankelijk van de dikte van uw haar heeft u 50 tot 100 extensions nodig voor meer volume en 100 tot 150 voor een verlenging van je haar.

Dat kan ik pas aangeven als ik uw haar heb gezien. Bij het inzetten van de haren wordt rekening gehouden met de vorm van uw hoofd en de vorm van uw eigen haar. Dan wordt het hoofd verdeeld in gelijke vlakken en rijen.

De bonding wordt met een warmtetang zacht gemaakt en om je eigen haar heen gerold ongeveer 1 cm vanaf je hoofdhuid. DIT IS NIET SCHADELIJK VOOR HET HAAR! Daarna wordt je haar gesneden en geföhnd en in model gebracht.
Afhankelijk van het aantal extensions duurt het inzetten ongeveer twee à drie uur.

Verwijderen

Het verwijderen van de extensions kun je niet zelf doen, om beschadiging van je haar tegen te gaan. Hiervoor moet ik terug komen. De extensions worden dan met zorg, voorzichtig verwijderd. De extensions worden verwijderd met een apparaat dat werkt op uv licht en een zachte vloeistof. Hierdoor kunnen extensions snel en veilig uit je haar gehaald worden. (0,75 per plukje )

Indien je wilt, kunnen er direct weer extensions geplaatst worden. Je eigen haar hoeft niet te rusten, omdat extensions niet slecht zijn voor je eigen haar!

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief:
* hairextensions
* het plaatsen
* afwerking (snijden & föhnen)

So-Cap (per plukje) Balmain op aanvraag

30 cm  Styl 1,60 Natural weavy 1,85    
40 cm  Styl 1,80 Natural weavy 2,00  
50 cm  Styl 2,00   Natural weavy 2,20 Curly 2,35

Prijzen zijn in euro’s inclusief btw

Home